Internet Explorer , bestanden downloaden gaat niet, site werkt niet

Oplossing

Veel sites gebruiken Java om bepaalde functies te programmeren zoals inloggen , bestanden downloaden etc.

Ivm de veiligheid (met java kun je ook hele vervelende dingen doen) staat Java en het downloaden van bestanden standaard UIT geschakeld.

U kunt deze functies zelf activeren door de betreffende site toe te voegen aan de zone "vertrouwde websites".

Dat werkt als volgt:

- Start Internet Explorer op en klik op het tandwieltje techtsboven in het scherm (instellingen). Er klapt een menu uit.

- Ga naar Internetopties

- Selecteer het tabblad beveiliging en selecteer dan het icon 'Vertrouwde websites"

- Klik op de button 'sites'

- Vervolgens verschijnt er een venster waarin u de site kunt toevoegen. De site waarop u zich bevindt is al ingevult.

- Controleer of de site met HTTPS:\\ begint (aanbevolen). wanneer dat niet het geval is moet het onderste vinkje (HTTPS verplicht) uitgezet worden.

- Klik op toevoegen

Sluit vervolgens alle vensters en ververs de pagina (site) met F5.

Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd even bellen met onze support afdeling.

Sabra Systems

Artikel details
Artikel ID: 7
Categorie: Knowledgebase
Datum toegevoegd: 2017-10-13 11:24:11
Aantal bekeken: 18
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)