Regels aanmaken Outlook

Oplossing

Regelsjablonen in Outlook gebruiken

Klik op het tabblad Bestand.

Klik op Regels en waarschuwingen beheren .

Klik in het dialoogvenster Regels en waarschuwingen, op het tabblad E-mailregels, op Nieuwe regel.

Selecteer bij Stap 1: selecteer een sjabloon de sjabloon die u wilt gebruiken uit de sjabloonverzamelingen Georganiseerd houden of Up-to-date houden.

Klik onder Stap 2: bewerk de beschrijving van de regel op een onderstreepte waarde. Wanneer u bijvoorbeeld op de koppeling personen of openbare groep klikt, wordt het adresboek geopend.

Klik op Volgende.

Selecteer bij Stap 1: selecteer een of meerdere voorwaarden de voorwaarden waaraan de berichten moeten voldoen voor het toepassen van de regel.

Klik onder Stap 2: bewerk de beschrijving van de regel op een onderstreepte waarde voor een voorwaarde die u hebt toegevoegd en geef vervolgens de waarde op.

Klik op Volgende.

Selecteer bij Stap 1: selecteer een of meerdere acties de actie die de regel moet uitvoeren wanneer aan de opgegeven voorwaarden is voldaan.

Klik onder Stap 2: bewerk de beschrijving van de regel op een onderstreepte waarde voor een actie die u hebt toegevoegd en geef vervolgens de waarde op.

Klik op Volgende.

Selecteer bij Stap 1: selecteer een of meerdere uitzonderingen de eventuele uitzonderingen op de regel en klik daarna op Volgende.

Klik onder Stap 2: bewerk de beschrijving van de regel op een onderstreepte waarde voor een uitzondering die u hebt toegevoegd en geef vervolgens de waarde op.

Klik op Volgende.

Voer bij Stap 1: geef een naam op voor deze regel een naam in.

Schakel bij Stap 2: stel regelopties in de selectievakjes in voor de gewenste opties.

Desgewenst kunt u deze regel toepassen op berichten die zich in uw Postvak IN van uw mappen bevinden door het selectievakje Deze regel nu toepassen op berichten die al aanwezig zijn in het Postvak IN in te schakelen.

De nieuwe regel is standaard ingeschakeld. Als u de regel wilt uitschakelen, schakelt u het selectievakje Schakel deze regel in uit.

Als u deze regel wilt toepassen op alle e-mailaccounts die in Outlook zijn ingesteld, schakelt u het selectievakje Deze regel maken voor alle accounts in.

Klik op Voltooien.

Artikel details
Artikel ID: 6
Categorie: Outlook / Email
Datum toegevoegd: 2017-09-22 11:38:20
Aantal bekeken: 78
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (2)