Winmail.dat

Symptomen

Mensen aan wie u een e-mailbericht hebt verzonden, laten u weten dat het e-mailbericht dat u hebt verzonden wordt weergegeven als een bericht met een bijlage met de naam Winmail.dat.

Oorzaak

U gebruikt tekst met opmaak, wat niet op de juiste wijze door het e-mailprogramma van de geadresseerde kan worden geïnterpreteerd.

Oplossing

Verzend uw berichten in HTML-indeling.

Berichten in HTML-indeling verzenden

1.     Klik op Opties in het menu Extra klik en vervolgens op E-mailindeling.

2.     Klik in de lijst Deze berichtindeling gebruiken onder Berichtindeling op HTML.

3.     Klik op OK.

Artikel details

Artikel ID:
Datum toegevoegd:
Beoordeling (Stemmen):